dr. Buzády Csongor, szakfordító

dr. Buzády Csongor Münchenben érettségizett.
Ezt követően Budapesten az ELTE jogi karán szerzett egyetemi diplomát, majd a berlini Humboldt Egyetem posztgraduális képzésen vett részt.
2004 óta ügyvédként tevékenykedik. Ez idő alatt jelentős tapasztalatot szerzett a jogi szövegek fordítása terén.

2006-ban szerezte meg a német gazdasági szakfordítói képesítést az ELTE Bölcsészettudományi Karának Fordító és Tolmácsképző szakán, ahol jeles eredménnyel végzett. 2007 óta egyben angol szakfordító is.

Szakfordítási tevékenységét harmadik személyek részére a JE-COB Fordítóirodán keresztül végzi


Csobay-Novák Tamás, angol fordító

Csobay-Novák Tamás az angliai University of Lincoln egyetemen szerzett diplomát "European Business Administration" szakon. Az egyetemet követően az Egyesült Államokban szerzett tapasztalatot a PEOPLink.org nevű nonprofit szervezetnél Washington D.C.-ben. Az önkéntes munka aztán Brazíliába vitte, ahol egy amerikai mintájú adománygyűjtési terv megalkotásában segédkezett egy esőerdő alapítványnál. Ezt követően meghívást kapott Brazília egyik neves üzleti főiskolájára, az FAE Business School-ra mint angol nyelvű előadó. A nemzetközi környezetben szerzett tapasztalatokat hasznosítva több multinacionális cégnél is megbízást vállalt, majd Magyarországra hazatérve jelenleg az itteni vezető cégek részére végez angol nyelvű fordítást és lektorálást.
Magyar     Deutsch    English       (c) 2006 je-cob.hu